BADANIE WES – OPINIE PACJENTÓW

 

Dodaj opinię

Przeczytaj opinie naszych pacjentów.

Bardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość.

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług. Zachęcamy też do podzielenia się opinią na naszym profilu na Facebooku: www.facebook.com/badamydzieci.

.opinie facebook opinie google

„Serdecznie dziękuje za wszelką pomoc w diagnostyce mojej córki. Chciałabym szczególnie podziękować Panu Marcinowi, który okazał się być Państwa Konsultantem, na którym mogłam polegać i który rozwiewał wszelkie moje wątpliwości w trakcie oczekiwania na wyniki, które przeciągnęły się w czasie. Panie Marcinie szacunek dla Pana za pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do klienta!!!Dane mi tez było konsultować córkę u dr Janeczko, która jest moim skromnym zdaniem osobą wyjątkową. Było mi bardzo miło słyszeć porady wskazówki i zalecenia z ust takiej klasy specjalisty.Pozdrawiam Państwa i z wielką ochotą będę kontynuować diagnostykę syna.”

Iwona
8.07.2020 r.
.

„Jak lekarz powiedział, że mój młody ma autyzm to się podłamałem. Ale zacząłem szukać i trafiłem na badania genetyczne pozwalające sprawdzić przyczynę. Wszystko przebiegło sprawnie, obsługa była cudowna. Polecam”

Maciek
10.02.2020 r.
.

„Kiedy u mojej córki wystąpił pierwszy atak padaczki byłem przerażony i nie wiedziałem co robić. Jak usłyszałem o terminach do lekarzy już szalałem z przerażenia. Zacząłem samodzielnie szukać i trafiłem na te badania. Sprawnie przebiegły, a ja do lekarza szedłem już z wynikiem co mocno przyspieszyło wprowadzenie odpowiedniego leczenia.”

Łukasz
6.02.2020 r.
.

„Dostałam wiadomość, że badania przesiewowe mojego synka wyszły nie tak. Nigdy nie przeżyłam takiego stresu. A jak dowiedziałam się, że na potwierdzenie lub wykluczenie mam czekać jakiś chorędalny czas od razu zaczęłam szukać innego rozwiązania. I tak trafiłam na te badania. Wszystko sprawnie, dla mnie wygodnie (pobranie krwi w domu- nawet nie musiałam jechać do przychodni) i szybko. Obsługa bardzo rzetelna. Dziękuję i pozdrawiam”

Sabina
1.02.2020 r.
.

„Kiedy mąż powiedział mi, że może zrobilibyśmy dziecku badania genetycznie nie byłam do tego przekonana. Myślałam, że to takie trochę naciąganie na kasę na nieszczęstwie i chorobie. Jednak poczytałam, porozmawiałam (pani Izo, jest Pani cudowna ) i okazało się, że dzięki wynikom mogę naprawdę pomóc córeczce. I tak się stało. Badanie WES zakończyło diagnostykę, która trwała 2 lata. Jestem po prostu wdzięczna.”

Julia
31.01.2020 r.
.

„Ścieżka diagnostyczna mojego dziecka była kosmicznie długa. Już traciłam nadzieję (i niestety oszczędności) że to się skończy. I niechcący trafiłam na badanie WES. Wszystko udało się sprawnie zrealizować, wynik w końcu powiedział mi jak leczyć padaczkę u synka. No i konsultacja z genetykiem. Polecam.”

Emilka
28.01.2020 r.
.

„Wszystko super, jestem zadowolona”

Ala
27.01.2020 r.
.

„Mój synek ma autyzm. Chodziliśmy z nim na terapię, ale nie przynosiła ona oczekiwanych przez nas rezultatów. Dlatego zaczęłam więcej czytać i znalazłam badania genetyczne. Okazało się, że poznanie przyczyny zmieniło terapię. A z strony labiratorium wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam”

Paulina
20.01.2020 r.
.

„Mój syn od lat cierpiał przez padaczkę. Próbowaliśmy dobrać skuteczne leczenie, ale nie wychodziło. I wtedy nasz lekarz zasugerował nam sprawdzenie genów. Te kilka tygodni czekania na wyniki to było wyczekiwanie. I opłacało się. Już Pani lekarz genetyk zasugerowała nam co robić i jak pomóc Szymkowi. Dzięki”

Arek
20.01.2020 r.
.

„Moja żona w ciąży szalała, czy nasze pierwsze dziecko będzie zdrowe. Chcąc ją uspokoić szukałem różnych badań, aż trafiłem na novą. Próbkę pobraliśmy jeszcze w szpitalu. Bezboleśnie dla dziecka, a my zyskaliśmy pewność w kwestii zdrowia córeczki.”

Krzysztof
11.01.2020 r.
.
A Ty jak oceniasz nasze badania?
 
 
Strona 1 z 2:
«
 
 
1
2
 
»